Snel leren = leuk leren

Zit jij vlak voor een toetsweek ook wel eens met je handen in het haar? Je komt tijd te kort. Het is te veel leerwerk! Wil jij voortaan minder tijd kwijt zijn aan het leren en relaxed je toetsweek in. Lees dan nu verder.

Voor wie?

Speciaal voor scholieren van het voorgezet onderwijs (vmbo-tl, havo, atheneum en gymnasium). Maar ook voor studenten in het mbo, hbo en wo.

Ook voor leerlingen met dyslexie, AD(HD) en hoogbegaafdheid is de cursus geschikt.

Wat gaan we doen?

We gaan eerst kijken naar jouw manier van leren. Hoe lang kan jij je concentreren? Op welke manier leer jij het best en op welk moment van de dag. Vanuit die basis gaan we je jouw schoolwerk inplannen. Daarnaast leer je snellezen, huiswerk meteen toetsklaar zetten en samenvatten met mindmaps. Je gaat leren leuker maken en je leert beter onthouden.

We gaan werken met een cursusboek, werkboek, vierkleurenpen, leesplank, pointer, leerkaartjes, mindmapstiften, mindmapmal en post-it tabs. Het cursusmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

In onderstaande mindmap zie je wat we iedere les gaan doen.

Wat kost het?

De cursus bestaat uit zes lessen van één uur. Je betaalt € 295 inclusief cursusmateriaal, cursusboek en werkboek.

Wat levert het op?

Je investeert 6 weken lang één uur per week van je tijd. Daarnaast oefen je 15 minuten per dag gedurende die zes weken. In totaal is dat 15 uur. Maar daarna:

  • Lees je ieder boek in de helft van de tijd.
  • Lees je de lesstof maar één keer door, omdat je geleerd hebt om de lesstof meteen toetsklaar te zetten.
  • Kan je makkelijk, snel en overzichtelijk samenvatten in een Mindmap.
  • Ga je relaxed een toetsweek in omdat je het schoolwerk overzichtelijk ingepland hebt.